2016 wrap up

Pari hassua päivää ja edessä on vuosi 2017! Niin vain tästäkin vuodesta selvittiin.

Niistä muutamista kirjoituksista mitä täällä on viime aikoina näkynyt, on varmaan jo välittynytkin se, ettei kulunut vuosi ole todellakaan ollut mulle helppo. Jouduin kohtaamaan elämän rajallisuuden tuskallisen läheltä, ja samaan aikaan elämässä tapahtui muitakin isoja muutoksia. Ehkä siis sanomattakin selvää, että tämä syksy on ollut elämäni raskain ikinä, mutta toisaalta myös älyttömän opettavainen ja kasvattava. Noina vaikeinakin aikoina mulla oli työ, josta nautin ihan suunnattomasti sekä paljon ihmisiä ympärillä tukemassa ja auttamassa. Paljon on muuttunut ja monta asiaa on vaan ollut pakko opetella hyväksymään, mutta niin vain elämä jatkuu.

Pian alkuvuodesta mulla tulee olemaan hyvin erilainen tilanne, kuin syksyllä. Mun viiden kuukauden työharjoittelu tuli päätökseensä, minkä myötä tammikuussa vapautuu taas enemmän aikaa niin treenaamiselle kuin tälle blogillekin. Syksyn motivaatiokuopastakin ollaan koko ajan hivuttauduttu lähemmäs pintaa ja muutenkin tilanne on tasoittunut sen verran, että uskon sen näkyvän aktiivisempana kirjoitteluna täälläkin!

dsc01438

Parina edellisenä vuonna olin koonnut ihan kunnolla yhteen kuluneen vuoden tapahtumia, mutta tämä saa nyt riittää tällä kertaa. Tuntui vaan jotenkin tarpeelliselta tulla avaamaan tätä omaa tilannetta vielä tämän verran, jotta ensi vuoteen voisi lähteä ns. puhtaalta pöydältä! Mutta näihin fiiliksiin, tervetuloa vuosi 2017! :)