Suunta ylös

Processed with VSCO with hb1 preset

Reilu kuukausi sitten kirjoittelin tänne, miten kovemmat treenit ei ole juurikaan maistununeet saati kulkeneet ja kirjoitin siitäkin, miten tänä syksynä on tullut juostua enemmän kuin koskaan. Tästä voidaankin sitten laskea 1 + 1 = voimatasot ovat laskeneet ja CrossFitissa tarvittava metcon-kunto on päässyt rapistumaan tässä syksyn aikana.

Vähitellen olen kuitenkin löytänyt taas motivaatiota treeneihin ja viime aikoina olen panostanut etenkin painonnoston harjoitteluun. Myös pidempiä aerobisia treenejä on edelleen tullut tehtyä sekä näiden rinnalla ihan perus voimatreeniä. Mitenkään kovin fiksuksi ei omaa treenaamista ole voinut sanoa, mutta olenkin mennyt vain sen mukaan, mitä on huvittanut tehdä. Ja nyt onkin tuntunut tosi hyvältä ihan se peruspuurtaminen – peruskestävyyden rakentaminen, tekniikoiden hiominen ja aivan tavallinen voimatreeni. Siispä omat loppuvuoden tavoitteet menikin uusiksi, enkä aio karsia ensi vuoden Winter Wareihin.

Muu elämä on nyt tosiaan heitellyt sen verran, ettei huvita ottaa enää yhtään lisästressiä kisakarsinnoista ja let’s face it – eipä kuukaudessa ehtisikään ihmeitä tapahtua. Jos on koko alkusyksyn treenaillut miten sattuu, ei tilannetta korjata ihan hetkessä. Katsotaan sitten ensi vuoden puolella mihin motivaatio ja kunto riittävät. Kunhan tämä elämä tästä taas asettuu, niin ehkä sitä jaksaa alkaa panostamaan treenaamiseenkin ihan eri tavalla! Mutta näillä mennään ainakin vielä toistaiseksi! :)